Ny Bröstmaskin på gång!

Ny bröstmaskin ” L+K Butterfly ” Pec Dec  skall ersätta vår nuvarande bröstmaskin från Nordic Gym .

Den nya maskinen är utformad mer som en traditionell PecDec men med ställbara armar för att passa alla.  Viktmagasinet är 100kg

Maskinen står på gymet och kommer monteras och möbleras efter midsommarveckan.

Ny Bröstmaskin lknitro

 

 

Nytt golv till hantlar

Idag har vi bl.a lagt in nytt golv till  friviktsytan vid hantlarna, 30mm dämpat gummigolv , snyggt och stabilt, passade även på att hänga in nya stretchmattor, komplettera med gummiband och stativ för våra stänger vid frikviktsträningen i benrummet.

Tack till alla som hjälper till !

 

 

 

Tack till er som kom!

Ett mycket stort tack till er som kom och hjälpte till att möblera och fixa på gymet idag!

Vi har slitit på gymet från 07 – 16 idag och resultatet blev kanon, det är lite småfix kvar men de stora förändringarna är gjorda och det hade inte vart möjligt utan er som hjälpte till !! Hoppas nu att de flesta blir nöjda med det vi gjort  och att alla vi som är medlemmar kan hjälpas åt att fortsätta hålla god ordning på gymet och att vi tillsammans skapar ett ännu bättre gym med en skön stämning !

Tack för idag ! Lite bilder nedan!

  • Nya hissarna, ställbara.

 

 

Ny utrustning på gång

På senaste styrelsemötet beslutades att vi skulle uppdatera vår maskinpark lite , vi kommer att ersätta maskiner som är uttjänta och dags att byta.
Det som ligger närmast i tiden ser ni nedan:

2st nya justerbara draghissar
Två nya draghissar med utökade viktmagasin från gymleco , dessa hissar har justerbar höjd på greppet vilket ger möjlighet till nya övningar t.ex roterande rörelser m.m.

1st ny sittande rodd
Vi ersätter vår gamla trogna sittande rodd med en ny som har högre sits och bättre fotplatta, vilket ger en bättre sittställning.
Den gamla rodden kommer vi att göra om till en extra latsdrag tills vidare.

Viktstativ
Vikterna som idag hänger på väggarna skall hängas på de olika maskinerna som har viktupphängning vi kommer även att komplettera med 2st viktstativ.

Lyftarflak
Lyftarflak med 30mm dämpande gummi skall läggas in i benträningsrummet, antingen powerrack eller halvracket kommer att stå på detta, måtten är 3×2,5m

Övrigt
Vi passar även nu på att uppgradera vår cablecross genom att utöka viktmagasinen till 100kg, den gamla cablecrossen kommer att ersättas av denna.

  • 1st ny sittande rodd till hantelrummet

Golvbyte och möblering

På styrelsemötet 2015-09-30  beslutades att det gamla lyftargolvet skulle plockas ner och ersättas med samma typ av gummimatta som i övriga lokalen, detta för att kunna möblera på ett bättre sätt och skapa en öppnare och mer luftig känsla.

Nu 1 månad senare är det klart , nya golvet på plats och möbleringen är påbörjad  .